Strategi med succes

Vis stort billede Tilføj
Strategi med succes

620,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Strategi med succes gør op med de traditionelle strategimodeller og præsenterer ledernes ti nøgleopgaver til at få succes med strategi. De ti nøgleopgaver sikrer den afgørende synergi imellem tre centrale indsatsområder for strategiarbejdet. Bogen fokuserer på at kombinere de formelle strategiprocesser med organisatorisk læring. Desuden viser bogen, hvordan det strategiske lederskab, herunder lederens kommunikation og adfærd, skal skabe den afgørende synergi.
Forfatterne Jørgen Lægaard og Elmer Fly Steensen underbygger dette med forskningsresultater og med aktuelle cases med danske topledere. Bogens cases er baseret på interviews med toplederne fra virksomhederne Novozymes, Danfoss, Sydbank, Danske Spil, Billund Lufthavn, GPV International, Hummel og DLG. Hver af disse cases viser, hvordan lederen har prioriteret de ti nøgleopgaver.
Bogen appellerer til, at læseren ser sin egen virksomheds udfordringer og kan relatere dem til danske toplederes måder at løse disse udfordringer på. Bogens målgruppe er virksomhedsledere og rådgivere, der allerede kender mange af de traditionelle strategiværktøjer, men ikke tror på forsimplede modeller.
Om forfatterne Elmer Fly Steensen er Ph.d. og associate professor ved Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus BSS. Elmer har stor erfaring inden for virksomhedsledelse fra sine stillinger som bl.a. ledelseskonsulent og marketingchef.
Jørgen Lægaard er cand.merc. og direktør i Lægaard Management A/S. Jørgen har stor erfaring som underviser, coach, bestyrelsesformand og strategisk sparringspartner for mere end 300 strategiprocesser.
Indholdsoversigt Forord Kapitel 1. Indledning Kapitel 2. Strategi med succes Kapitel 3. Strategisk lederskab Kapitel 4. Formelle strategiprocesser Kapitel 5. Organisatoriske læringsprocesser Kapitel 6. At skabe strategi med succes Litteratur Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jørgen Lægaard / Elmer Fly Steensen
Sideantal: 385
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Jurist- Og Økonomiforbundet
Bredde: 158 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 642 g
Udgivelsesdato: 10 Mar 2016
Oplagsdato: 10 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757434934

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk