Socialret - Forsørgelse og beskæftigelse

Reduced price!
Vis stort billede
Socialret - Forsørgelse og beskæftigelse

320,00 kr

-20%

400,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Socialret - Forsørgelse og beskæftigelse giver en systematisk gennemgang af retsgrundlaget for kommunernes administration på forsørgelses- og beskæftigelsesområdet. Socialret vil kunne anvendes som opslagsbog for sagsbehandlere, rådgivere og andre med særlig interesse for området samt være relevant i undervisningssammenhæng.
Socialret behandler den lovgivning, som har relation til opgaverne i de kommunale jobcentre og dermed den lovgivning, der må forudsættes bekendt dels af medarbejdere, der er beskæftiget i jobcentrene og dels de rådgivere og andre, der varetager opgaver i forbindelse med sager, der har været behandlet i den kommunale forvaltning indenfor forsørgelses- og beskæftigelsesområdet.
Indholdsoversigt Forord Kapitel 1. Forsørgelse og beskæftigelse Kapitel 2. Kompetence, sagsbehandling og kontrol Kapitel 3. Arbejdsløshedsdagpenge Kapitel 4. Introduktion til arbejdsskadesikring Kapitel 5. Sygedagpenge Kapitel 6. Jobafklaringsforløb og ressourceforløbsydelse Kapitel 7. Kontanthjælp, uddannelseshjælp og integrationsydelse Kapitel 8. Den aktive beskæftigelsesindsats Kapitel 9. Integration af udlændinge i Danmark Kapitel 10. Kompensation til handicappede i erhverv Kapitel 11. Revalidering Kapitel 12. Fleksjob og ledighedsydelse Kapitel 13. Ressourceforløb og ressourceforløbsydelse Kapitel 14. Førtidspension Kapitel 15. Tilbagebetaling Kapitel 16. Vandrende arbejdstagere Kapitel 17. Finansiering af forsørgelse og beskæftigelse Lovoversigt Litteratur Domme Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Trine Schults / Nina von Hielmcrone / John Klausen
Sideantal: 494
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Bredde: 155 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 785 g
Udgivelsesdato: 30 Nov 2015
Oplagsdato: 30 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757435177

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk