Samarbejdsdrevet innovation i bandeindsatsen

Vis stort billede Tilføj
Samarbejdsdrevet innovation i bandeindsatsen

285,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne bog handler om, hvordan man kan fremme samarbejdsdrevet innovation i den præventive del af bandeindsatsen. Bogen giver et historisk rids af udviklingen i de kriminalpolitiske styringsrationaler, som efterfølges af en grundlæggende introduktion til ’samarbejdsdrevet innovation’, som er en ny og spændende innovationsmetode, der i stigende grad anvendes til at fremme offentlig innovation.

Herefter præsenteres 14 forskellige innovationsfortællinger, der viser, hvordan samarbejdsdrevet innovation skabes og udfolder sig i praksis. Bogen afsluttes med en tværgående caseanalyse, som fokuserer på de centrale faktorer i skabelsen af samarbejdsdrevet innovation i bandeindsatsen, samt en række anbefalinger til, hvordan indsatsen kan styrkes og forbedres i fremtiden. Bogen henvender sig med sit fokus på innovation, samarbejde og kriminalpræventive indsatser til både forskere, studerende og praktikere.
Indholdsoversigt ForordIntroduktion Kapitel 1. Offentlig sikkerhed og banderelaterede problemer på Nørrebro Kapitel 2. Udviklingen i det kriminalpolitiske styringsrationale Kapitel 3. Samarbejdsdrevet innovation i den offentlige sektor Kapitel 4. Hvordan studeres samarbejdsdrevet innovation i praksis? Kapitel 5. 14 fortællinger om samarbejdsdrevet innovation på Nørrebro Kapitel 6. Tværgående analyse af samarbejdsdrevne innovationsprocesser Kapitel 7. Hvordan fremmes samarbejdsdrevet innovation i den offentlige sektor? Litteratur Interviewliste Forfatterne

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Andreas Hagedorn Krogh / Jacob Torfing
Sideantal: 222
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Bredde: 154 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 384 g
Udgivelsesdato: 04 Nov 2013
Oplagsdato: 04 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757431407

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk