Radonsikring af nye bygninger

Vis stort billede
Radonsikring af nye bygninger

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

SBi-anvisning 233 indeholder en vejledning i, hvordan man opbygger klimaskærmen mod jord og tætner mod indtrængning af jordluft. Anvisningen gør også rede for sammenhængen mellem radonindtrængning, radonindholdet i indeluften, ventilation og energiforbrug i en bygning.
En række illustrerede eksempler viser, hvordan klimaskærmen mod jord kan opbygges, og hvordan tæthed mod indtrængning af jordluft etableres i udvalgte bygningsdele. Desuden vises, hvordan tæthedsplanet mod jord overføres til bygningens tæthedsplan over terræn.
Denne 2. udgave forklarer mere indgående principperne for radonsug og reduktion af lufttrykket på ydersiden af konstruktionerne mod jord, ligesom anvisningen er opdateret med den nyeste viden om radonsikring og de seneste erfaringer fra praksis.
Anvisningen knytter sig til SBi-anvisning 232, Radon - kilder og måling, der redegør for radonproblematikken og anviser metoder til måling af radon i bygninger.
Bygningsreglementet, BR10 og BR15, indeholder skærpede bestemmelser om indeklima. Det betyder, at bygninger skal udføres, så det sikres, at radonindholdet indendørs ikke overstiger 100 Bq/m3. Skærpelsen følger Verdenssundhedsorganisationen WHO's anbefalinger.

Anvisningen henvender sig til både bygherrer, projekterende og udførende.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Torben Valdbjørn Rasmussen
Sideantal: 56
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Statens Byggeforskningsinstitut
Serie: SBi-anvisning 233
Udgivelsesdato: 17 Jun 2015
Oplagsdato: 17 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756316675

Sprog

Dansk

Radonsikring af nye bygninger Statens Byggeforskningsinstitut