Protreptik i praksis - Få væsentlige samtaler til at lykkes

Vis stort billede
Protreptik i praksis - Få væsentlige samtaler til at lykkes

165,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Protreptikken er en filosofisk inspireret samtaleform, som i de senere år har markeret sig stærkere og stærkere i offentlige organisationer og i det private erhvervsliv som et alternativ og supplement til bl.a. coaching, mentoring og rådgivning m.m. Det var Aristoteles, der først anvendte protreptikken i antikkens ledelsesakademi. Protreptikken genopstod i nutiden via professor Ole Fogh Kirkeby på Copenhagen Business School. Her blev protreptikken systematiseret, nuanceret og integreret i det moderne arbejdsliv. Metoden har støt og roligt udviklet sig som en kunst, en disciplin og som et professionelt samtaleredskab inden for ledelsespraktikken, og i bredere forstand som inspiration og tillæg inden for terapeutiske, coachende og rådgivende processer.


Bogen guider læseren til at komme godt i gang med metoden, og belyser hvordan man opretholder en abstrakt og reflekteret dialog, samt hvilket udbytte der er at hente i de protreptiske processer.
PROTREPTIK I PRAKSIS henvender sig til dem, der: - Aldrig har prøvet protreptik – og knapt nok kan udtale ordet. - Har stiftet bekendtskab med protreptik – men har svært ved at komme i gang med det i praksis. - Har nogen erfaring med protreptik – og brug for ny inspiration og nye redskaber. PROTREPTIK I PRAKSIS inviterer læseren ind i en række øvelser og grundlæggende arbejdsmetoder inden for protreptikken.
Indholdsoversigt Forord Introduktion: Fra bekendelse til erkendelse Del 1: Logikken i protreptikken – hold styr på begrebet i dialogen Del 2: Patetikken i protreptikken – stem i med begrebet i dialogen Del 3: Etikken i protreptikken – bliv til gennem begrebet i dialogen Del 4: Dialogisk kapacitet i praksis Litteratur

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kim Gørtz / Mette Mejlhede
Sideantal: 127
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Bredde: 136 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 188 g
Udgivelsesdato: 18 Jun 2015
Oplagsdato: 18 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757434552

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Protreptik i praksis - Få væsentlige samtaler til at lykkes Djøf