Projektlederens bibliotek

Vis stort billede Tilføj
Projektlederens bibliotek

1 229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Projektbiblioteket består af tre bøger, alle af samme forfatter, Bjarne Kousholt:

  • Projektledelse - Teori og praksis
  • Forandringsledelse og forandringskommunikation
  • Projektlederens værktøj
Projektledelse - Teori og praksis Denne bog, der i brede kredse kaldes Projektbiblen, er skrevet i en let og frisk stil, med et væld af små cases, der illustrerer teksten og sammen med de mange farverige illustrationer, gør det let at forstå projektledelse og ikke mindst overføre det til egen hverdag. Selvom bogen grundlæggende er en lærebog i international projektledelse, gør det unikke farvekode-system den meget anvendelig som opslagsbog.
Forandringsledelse og forandringskommunikation Denne bog om forandringsledelse, der er skrevet i samme lette stil som Projektledelse – Teori og praksis , er tænkt som hjælp til de projektledere og topledere, der står overfor at skulle ændre menneskers holdninger og adfærd. Hvor projektledelse handler om det der skal til for at opfylde projektets mål, så handler forandringsledelse om de mennesker der bliver påvirket af projektet og den forandring dette indebærer.
Projektlederens værktøj Denne bog er den formelsamling der understøtter bøgerne Projektledelse – Teori og praksis, og Forandringsledelse og forandringskommunikation . Bogen indeholder 112 værktøjer. Dels de der er beskrevet i de to lærerbøger og dels en række andre værktøjer, som er gode at have ved hånden for en moderne, internationalt arbejdende projektleder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bjarne Kousholt
Sideantal: 1503
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Teknisk Forlag
Udgivelsesdato: 05 Jul 2012
Oplagsdato: 05 Jul 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757127737

Sprog

Dansk