Praktisk stresscoaching - om at hjælpe mennesker med stress

Reduced price!
Vis stort billede
Praktisk stresscoaching - om at hjælpe mennesker med stress

198,40 kr

-20%

248,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Vi oplever mere og mere stress, og flere og flere bliver alvorligt stressede. 10-12 % af alle dan­skere i den erhvervsaktive alder er så stress­ede, at de har brug for hjælp, og hvis man ikke får den rette hjælp, kan stress få alvorlige konsekvenser.

Denne bog handler om, hvordan man kan hjælpe mennesker med stress. Det er vigtigt at kunne give kompetent hjælp, da man ellers risikerer at gøre ondt værre. F.eks. kan klassisk coaching, traditionel ledelse eller velment behandling gøre, at stressen trækker ud, og at den stressede person træffer forkerte beslutninger. Stresscoaching er andet og mere end klassisk coaching.

Bogen beskriver, hvad stress egentligt er, hvordan den opstår, hvordan den hænger sammen med personligheden, former for hjælp, udbredelse, osv. Det er vigtigt at for­stå stress for at kunne give den rette hjælp.

Bogen beskriver også et koncept for stresscoaching, hvordan dette afviger fra klas­sisk coaching, samt speci­elle forhold, man skal være opmærksom på.

Bogen indeholder desuden 14 konkrete værktøjer, forslag til håndtering af nogle typiske stress­årsager og forskellige personlighedstyper, samt et konkret eksempel på, hvordan man, trin for trin, kan hjælpe en stresset person.

Bjarne Toftegård (f. 1960), stressekspert, ph.d. og cand.polyt., er leder af Fore­byg Stress ApS, foredragsholder, uddanner stresscoaches og hjælper virksom­heder og privat­personer med at forstå, håndtere og forebygge stress.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bjarne Toftegård
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 5
Udgave: 1
Udgiver: Go'Bog
Bredde: 132 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 293 g
Udgivelsesdato: 30 Jun 2009
Oplagsdato: 13 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791913150

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Praktisk stresscoaching - om at hjælpe mennesker med stress Go'Bog