Persondataretten - i en brydningstid

Vis stort billede
Persondataretten - i en brydningstid

285,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Persondataretten er under forandring, og inden for nogle år vil der være en ny EU-persondataret. Tiderne er ved at skifte, men de spørgsmål, som persondataretten søger at give svar på er de samme. Hvad er den rette balance mellem beskyttelse og brug af personoplysninger? I hvilken udstrækning kan og bør persondataretten regulere informationsteknologien? Hvor bred og dyb bør de persondataretlige regler være? Hvorledes skal man vurdere forholdet mellem national, EU-retlig, og international persondataret?


På grundlag af dansk persondataret og med inddragelse af de overordnede træk i den forestående EU-reform belyses disse og andre spørgsmål i "Persondataretten i en brydningstid".
Indholdsoversigt Forord Introduktion Kapitel 1. Det private i dag Kapitel 2. Grundprincipper i kritisk belysning Kapitel 3. Persondatarettens bredde Kapitel 4. Persondatarettens dybdeKapitel 5. Persondatarettens dilemmaer Kapitel 6. Persondataret og teknologi Kapitel 7. Persondatarettens fremtid Efterskrift – Den (for)tabte forordning Litteratur Stikord

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Blume
Sideantal: 170
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Udgivelsesdato: 14 Apr 2014
Oplagsdato: 14 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757430783

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk