Patentloven - med kommentarer

Vis stort billede
Patentloven - med kommentarer

1 200,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Patentretten er en vigtig del af det moderne videnssamfunds retlige infrastruktur, og patenter har i dag stor betydning for både store og små virksomheder, hvad enten de er optaget af at beskytte egne opfindelser gennem udtagelse af patent, eller ønsker at undgå konflikt med andres rettigheder.
Bogen fokuserer på dansk patentret , dvs. de regler i Patentloven, der regulerer udstedelsen af patenter og håndhævelsen af patentret i Danmark for danske myndigheder. Dansk Patentret sættes dog op ind i europæiske og internationale sammenhænge, da fx europæiske patenter kan sættes i kraft og dermed håndhæves i Danmark.
Patentloven med kommentarer tilbyder en sjælden gennemgang af den danske patentlov og samler dansk lovregulering sammenholdt med praksis og regulering i europæisk og international sammenhæng.
Nicolai Lindgreen er advokat (H) i Kromann Reumert og har i mere end 20 år hovedsageligt beskæftiget sig med retssager om patenter.
Jens Schovsbo er dr.jur. og professor i immaterialret ved Københavns Universitet, Center for Informations-og Innovationsret.
Jesper Thorsener europæisk patentagent (EPA) og partner hos Inspicos A/S og har i mere end 15 år beskæftiget sig med rådgivning omkring praktiske og strategiske patentspørgsmål.

Indholdsoversigt
Forord
Lovbekendtgørelse nr. 108 af 24. januar 2012 af patentloven
Indledende bemærkninger
Lovkommentarer
Bilag
Forkortelser
Anvendt litteratur
Domsregister
Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jesper Thorsen / Jens Schovsbo / Nicolai Lindgreen
Sideantal: 645
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: INDBUNDET
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Bredde: 166 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 44 mm
Vægt: 1161 g
Udgivelsesdato: 10 Apr 2012
Oplagsdato: 10 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757416596

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk