Orden i kaos - Få styr på arbejdsdagen og forebyg stress

Vis stort billede
Orden i kaos - Få styr på arbejdsdagen og forebyg stress

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Mailboksen sander til, skrivebordsdyngerne vokser, telefonen ringer ubønhørligt, møder trækker ud, og støj fra sniksnakkende kolleger irriterer. En typisk arbejdsdag er præget af mangel på overblik, for meget arbejde og utilfredshed med det færdige resultat. Alt for ofte hører vi om kolleger, venner eller bekendte, som netop af disse årsager er gået ned med stress. Denne bog har fokus på enkle værktøjer, enhver videnarbejder kan bruge for at rydde op, skabe orden i kaos og gøre sin arbejdsdag mere overskuelig og effektiv.

Effektivitet handler ikke om at arbejde hårdere, men om få skiftet dårlige vaner ud med gode og om at arbejde mere koncentreret og fokuseret. Målet er at nå dagens opgaver inden for arbejdstiden uden stress og jag. Overblik, planlægning og struktur er de væsentligste ingredienser, når der skal skabes orden i kaos.

Kurt Strand og Michael Kongsted gennemgår trin for trin en række enkle værktøjer, som alle kan have nytte af. Og ni videnarbejdere fra forskellige brancher fortæller om deres praktiske erfaringer med værktøjerne og de positive effekter, de har haft på deres arbejdsliv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Kongsted / Kurt Strand
Sideantal: 239
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 159 mm
Højde: 233 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 549 g
Udgivelsesdato: 18 Sep 2012
Oplagsdato: 18 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711409220

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Orden i kaos - Få styr på arbejdsdagen og forebyg stress Lindhardt Og Ringhof