Oplagt - at lede adfærd

Vis stort billede
Oplagt - at lede adfærd

180,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Vi står på kanten af et paradigmeskift, der vil ændre vores måde at lede virksomheder på. Meget af det vi har set som god ledelseslatin de seneste årtier, kan vi godt glemme igen. Nye revolutionerende forskningsresultater punkterer nemlig flere af de fejlfortolkninger, vi hidtil har indrettet vores arbejdsliv efter.


Forfatterne fremlægger en tilgang, der med udgangspunkt i ny dokumenteret viden tager højde for menneskets biologi og nedarvede tilbøjeligheder. I stedet for at udtrætte hinanden med besværlige arbejdsvilkår, belastende kompleksitet og alt for langsigtede forandringsprojekter skal vi designe omgivelser og værktøjer, der stemmer overens med menneskets naturlige præferencer.
Oplagt – at lede adfærd giver en tiltrængt opsang til alle ledere, gør op med de misforståelser, vi har baseret vores ledelsesmetoder på, og giver et tydeligt billede af, hvad der kendetegner ledelse før, nu og i fremtiden. Bogen indeholder konkrete værktøjer, der nemt kan overføres til en hvilken som helst organisation.
Hvorfor fortsætte ad den komplicerede vej, der for hvert nyt tiltag, du implementerer, bliver mere ufarbar, når det er meget lettere og langt mere effektivt at vælge det oplagte?
Indholdsoversigt Forord. Vi taler til dig fra fremtiden
DEL I: BAGGRUNDEN Kapitel 1. Vi er på kollisionskurs Kapitel 2. Ledelse før, nu og i fremtiden
DEL II: DET BEGRÆNSEDE MENNESKE Kapitel 3. Vi er ikke rationelle Kapitel 4. Vi er ikke viljestærke Kapitel 5. Vi er ikke selvkørende
DEL III: NUDGING SOM FREMTIDIGT LEDELSESVÆRKTØJ Kapitel 6. Nudging: de små veltilrettelagte skub Kapitel 7. Adfærdsledelse i praksis Kapitel 8. Ledernes fremtidige forpligtelse Efterord Litteraturliste Tak

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Alexandra Krautwald / Mettelene Jellinggaard
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Bredde: 156 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 312 g
Udgivelsesdato: 26 Oct 2015
Oplagsdato: 24 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757434330

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk