Narrativ supervision og vejledning

Reduced price!
Vis stort billede
Narrativ supervision og vejledning

272,00 kr

-20%

340,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

EN LÆNGE VENTET BOG der giver en grundig teoretisk og metodisk indføring i narrativ supervision og vejledning. Narrativ supervision og vejledning handler om at genskabe mening, glæde og handlemuligheder i arbejdslivet. Det narrative perspektiv understreger, hvordan livet leves igennem fortællinger. Nye fortællinger skaber nye muligheder og nye veje at gå.

Narrativ supervision og vejledning er skrevet af forfattere, der alle har mange års erfaring med udøvelse af narrativ supervision og vejledning. Den indeholder beskrivelser af individuel supervision og vejledning og af arbejdet med grupper.
Den har fokus på supervision og vejledning i behandlingsarbejde og terapi, i pædagogiske og undervisningsmæssige sammenhænge, i forhold til ledergrupper og i forholdtil kollegial vejledning. Den ser på normer for nutidens arbejdsliv og giver teoretiske og filosofiske perspektiver på det, som synes problematisk i vor tid. Bogen er skrevet til både erfarne supervisorer og vejledere, og til de der er nye i feltet.


I en verden, hvor supervision og vejledning anvendes i stadig flere sammenhænge, er det glædeligt med en solid og velskrevet bog som denne. Bogens kapitler bevæger sig fra dybe filosofiske refleksioner og til gode konkrete eksempler, cases og illustrationer. Læseren vejledes ved hjælp af begreber og fortællinger, og der er noget at hente for novicer såvel som erfarne udi kunsten at supervisere og vejlede. Kapitlerne baserer sig på narrative, poststrukturalistiske og fænomenologiske positioner, og teorierne skygger ikke for den konkrete formidling, men hjælper den tværtimod på vej. Det er navne som Bruner,White, Vygotsky, Foucault og Deleuze, der bringes i spil af redaktørerne og deres skribenter til at beskrive erfaringer med narrativ supervision og vejledning. I den narrative tilgang er bekræftelse og at blive bevidnet omdrejningspunktet, skriver redaktørerne, og ”uden aktive og bidragende vidner til livet og dets problemstillinger er der ingen oplevelse af fællesskab. Uden fællesskab er der ensomhed.” Med denne bog kan mange narrative praktikere utvivlsomt finde et opbyggeligt tankefællesskab og bogen kan derfor varmt anbefales .

Professor Svend Brinkmann, Ålborg Universitet

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Romer / Lasse Offenberg / John Winslade / M.Fl
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Torsten Høgh Rasmussen
Omslagsgrafiker: Torsten Høgh Rasmussen
Forord af: Allan Holmgren og Anette Holmgren
Kommenteret af: 5207, Svend Brinkmann
Originaltitel: Narrativ supervision og vejledning
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Nis Hartvith
Udgiver: Dispuk'S Forlag
Bredde: 159 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 486 g
Udgivelsesdato: 14 Aug 2015
Oplagsdato: 14 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799834006

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk