Når aktivitetsfælden klapper - et case-baseret studie af institutionelle dynamikker i store EU-støttede projekter

Reduced price!
Vis stort billede
Når aktivitetsfælden klapper - et case-baseret studie af institutionelle dynamikker i store EU-støttede projekter

199,20 kr

-20%

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

EU’s strukturfonde investerer hvert år flere milliarder euro i udviklingsprojekter, der skal fremme vækst og beskæftigelse, men alt for mange projekter dør ud, inden de får fodfæste.
I denne bog undersøger forskere fra Aalborg Universitet hvorfor. De har fulgt et projekt med involverede fra Danmark, Norge og Sverige. Projektet havde et samlet budget på 100 mio. kr., hvoraf halvdelen var EU-midler, varede tre år og involverede mere end 40 forskellige partnere. Trods alle gode intentioner haltede projektet undervejs og brændte delvist ud, da projektperioden var ovre.
I bogen giver de fem forskere også et bud på, hvordan man kan fremme det langsigtede udbytte af de mange projekter. De peger bl.a. på, at en overordnet projektledelse og en styregruppe, der både kan og tør styre projektet er centrale virkemidler for succes, ligesom det er nødvendigt med en langsigtet plan, der også ser på, hvordan man implementerer de mange erfaringer, når projektet er ovre.
Bogens bidragydere er Mads Peter Klindt, Villy Hovard Pedersen, Kelvin Baadsgaard, Morten Lassen og Rasmus Juul Møberg. De er alle tilknyttede Aalborg Universitet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mads Peter Klindt / Rasmus Juul Møberg / Kelvin Baadsgaard / M.Fl
Sideantal: 101
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund Academic
Bredde: 174 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 211 g
Udgivelsesdato: 19 Apr 2015
Oplagsdato: 19 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771184860

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Når aktivitetsfælden klapper - et case-baseret studie af institutionelle dynamikker i store EU-støttede projekter Frydenlund Academic