Mindfulness i hverdagen - inkl. cd

Vis stort billede
Mindfulness i hverdagen - inkl. cd

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Charlotte Mandrupsbog er en praktisk guide til et mere mindfuldt liv. Den giver dig mulighed for at træne evnen til at være fuldt tilstede i nuet og bryde fri af tankernes tyranni.
'Smid de mentale lænker.' Bogens øvelser og teknikker styrker din selvindsigt ved at give en bedre forståelse af sammenhængen mellem dine tanker, dine følelser og dine handlinger. Det er første skridt på vejen til frihed og accept - til at slippe dine negative adfærdsmønstre og nedbryde de barrierer, du hele tiden stiller op for dig selv.
'Væk fra kravstyranniet.' Vores liv defineres og styres i høj grad af omgivelserne, af fyldte kalendere, af andre menneskers ønsker og ikke mindst af de høje krav, vi ofte stiller til os selv. Gennem mindfulness kan du genfinde kontakten til, hvem du er, og hvad du virkelig ønsker dig. Du vil opleve større frihed, tilfredshed, glæde og effektivitet i hverdagen.
'Nuets skønhed.' Din intuition styrkes, fordi du bliver bedre til at opsnappe nuets nuancer og får adgang til ubevidste ressourcer og kompetencer. Dine sanser skærpes, især indadtil, og du kan igen mærke livet i de små ting.
'Ægte selvindsigt og større gennemslagskraft.' Du bliver mere dit 'ægte' jeg og handler med større autenticitet og gennemslagskraft - både personligt og professionelt.
Om forfatteren: Charlotte Mandrup(f. 1960) er rådgiver for en række topledere i både dansk og internati onalt erhvervsliv. Hun har trænet yoga og mindfulness hele sit voksne liv. Charlotte Mandrups firma specialiserer sig i organisations- og ledelsesudvikling gennem træning, struktur og selvindsigt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Charlotte Mandrup
Sideantal: 247
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 7
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 175 mm
Højde: 252 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 885 g
Udgivelsesdato: 15 Oct 2008
Oplagsdato: 16 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756790062

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk