Mesterledelse - når du er leder i et håndværksmiljø

Vis stort billede
Mesterledelse - når du er leder i et håndværksmiljø

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne bog er skrevet til dig, som er håndværker og leder, og som ønsker at sætte mere fokus på ledelse i dagligdagen. At udvikle sig fra at være en fagligt dygtig håndværker til også at være god leder kan være en stor udfordring.

Som håndværker har du en tydelig professionel identitet, både over for dig selv og for omgivelserne. Som leder skal du finde en anden identitet, som selvfølgelig er baseret på din faglighed, men som er mere end bare en overbygning til den. Ledelse er ikke venstrehåndsarbejde ved siden af det "rigtige" arbejde, håndværket. Det er et andet fagområde, hvor du også skal opbygge en professionel identitet.

Uanset om du er håndværker, sjakbajs, mester, indehaver, formand, teamleder eller projektleder i et håndværksmiljø, så er dette en ledelsesbog, som du kan identificere dig med. Den bygger på din dagligdag og anviser værktøjer og praktiske løsninger, som er lige til at gå til. Der indgår cases fra og interviews med en række personer fra håndværksmiljøet, der beskriver de udfordringer, som du måske også står med til daglig.

Med forord af Ane Buch, adm. direktør i Håndværksrådet

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Birgitte Lindholm
Sideantal: 215
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Udgivelsesdato: 21 Apr 2014
Oplagsdato: 21 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750043928

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Mesterledelse - når du er leder i et håndværksmiljø Akademisk