Materialebogen

Vis stort billede
Materialebogen

499,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Materialebogenhenvender sig til alle der har behov for et indgående kendskab til faste materialer, deres opbygning, egenskaber, indbyrdes samspil og påvirkelighed af omgivelserne. Bogen er tænkt som en kombineret lære- og håndbog. Den vil kunne finde anvendelse på ingeniør- og arkitektuddannelserne, samt på beslægtede uddannelser og ikke mindst i virksomheder der udnytter materialer af enhver art.
Kendskab til materialers grundlæggende opbygning og egenskaber er ikke kun en nødvendighed i produktion af rumraketter og mikrochips men i stort set alle former for fremstilling af dagligdags brugsting, simple såvel som avancerede.
Bogen behandler i fem overordnede dele en meget omfattende række af de materialer, der i dag og i fremtiden indgår i konstruktioner i ordets bredeste forstand. De enkelte deles overskrift dækker over brede emnegrupper:
A: Grundlæggende materialefysik og -kemi (det fysiske og -kemiske grundlag).
B: Halvledere (halvledermaterialernes særlige egenskaber og kombinations-muligheder).
C: Metaller (alle metaller behandles, jo bredere anvendelse desto mere udførligt).
D: Keramer (nydannet fællesbetegnelse der dækker alt fra bjergarter, klassisk keramik, beton, mørtel, murværk, glas, konstruktionskeramer til elektro keramik).
E: Polymere materialer (behandler træ, biologiske fi bermaterialer, bitumen, biologiske bindemidler og læder, og giver en meget omfattende oversigt over de syntetiske plast- og gummimaterialer).
Materialebogen suppleres af en righoldig mængde af uddybende materiale under punktet Hyperbog på den hjemmeside som er tilknyttet bogen, Materials.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: H.C. Dam / T. Lindemark m.fl. / O. Leistiko / M.Fl
Sideantal: 999
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Mette Nielsen
Fagredaktør: H.C. Dam m.fl.
Udgiver: Nyt Teknisk Forlag
Udgivelsesdato: 24 Jan 2008
Oplagsdato: 24 Jan 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757124118

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk