Markedsret Del 1 - Konkurrence

Vis stort billede
Markedsret Del 1 - Konkurrence

650,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Nu foreligger "Markedsret Del 1" i en ny 6. udgave. Bogen indeholder en generel introduktion til markedsretten samt en nærmere gennemgang af den retlige regulering af konkurrencebegrænsninger på det danske marked.


Den retlige regulering af konkurrencebegrænsninger omfatter regler om karteller og misbrug af dominerende stilling på markedet såvel som om konkurrenceforvridende offentlig støtte og fusionskontrol. Reglerne herom findes først og fremmest i konkurrenceloven, men samtidig inddrages EU-konkurrenceretten systematisk, hvor dette er nødvendigt til forståelse af de danske regler og/eller samspillet mellem dansk konkurrenceret og EU-konkurrenceret i såvel materielretlig som håndhævelsesmæssig henseende. Reglerne illustreres med relevant praksis fra danske myndigheder og fra EU-myndigheder.
Bogen kan bruges både som lærebog i undervisningen på højere læreanstalter og som opslags- og håndbog for praktikere. Den er forsynet med registre over benyttede afgørelser fra EF-Domstolen og Retten i Første Instans, danske domstole og Konkurrenceankenævnet, og den indeholder tillige et udførligt stikordsregister.
" Markedsret Del 1 " skal ses i sammenhæng med en efterfølgende Del 2 om markedsføringsretten og Del 3 om immaterialretten.
Indholdsoversigt Omnummerering af traktatbestemmelserne Forord Kapitel 1. Markedsretten som retsdisciplin Kapitel 2. Konkurrencebegrænsninger Forkortelsesliste Litteraturliste Domsregister Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Palle Bo Madsen
Sideantal: 328
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 6
Udgiver: Djøf
Bredde: 163 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 694 g
Udgivelsesdato: 19 Jan 2014
Oplagsdato: 19 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757425154

Sprog

Dansk