Målgruppen der forsvandt - En analyse af handicapområdets position i dansk beskæftigelsespolitik og betingelserne for, at led...

Vis stort billede Tilføj
Målgruppen der forsvandt - En analyse af handicapområdets position i dansk beskæftigelsespolitik og betingelserne for, at led...

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I denne bog undersøges og afdækkes nogle af årsagerne til den lave beskæftigelsesfrekvens blandt mennesker med handicap i Danmark.
I 1993 slog Folketinget fast, at hensyn til mennesker med handicap skal indgå i alle beslutninger, hvor det er relevant. Alligevel halter det gevaldigt i beskæftigelsespolitikken, hvorfor alt for mange handicappede står uden for arbejdsmar­kedet.
Bogen fokuserer på mulighederne for, at ledige med handicap kan komme i beskæftigelse på almindelige løn- og ansættelsesvilkår. Forfatteren giver den hidtil mest dybtgående analyse af dansk handicappolitik og dens implementering. Den belyser forhold i jobcentrene og virksomhederne, som der bør tages hensyn til, hvis politikerne ønsker at ændre denne situation.
Teoretisk orienterede vil også kunne finde et interessant bidrag til teoretisk forståelse af krydsende policies, ideers rolle og institutioners udvikling gennem inkrementale forandringer i den – uden at det forstyrrer læsningen for dem, der alene er interesseret i handicappolitikken. Bogen er velskrevet og affattet i et tilgængeligt sprog.
Finn Amby er cand.scient.pol. fra Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet, 1988, og ph.d. fra Institut for Statskundskab, Aalborg Universitet, 2014. Han har været chefkonsulent i konsulentfirmaet Ankerhus A/S, hvor han 2011-2014 gennemførte sit erhvervs-ph.d.-projekt. Han er i dag ansat som adjunkt ved socialrådgiveruddannelsen på VIA University College.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Finn Amby
Sideantal: 321
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund Academic
Bredde: 173 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 593 g
Udgivelsesdato: 07 Apr 2015
Oplagsdato: 07 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771184808

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Målgruppen der forsvandt - En analyse af handicapområdets position i dansk beskæftigelsespolitik og betingelserne for, at led... Frydenlund Academic