Ledervirke

Vis stort billede
Ledervirke

255,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

CAMS har, med denne udgivelse, bedt én af sine forfatterveteraner om at beskrive sit eget ledelsesliv. Bogen giver således læseren et fordelagtigt sammenligningsgrundlag for sine egne ledererfaringer.

Det er ikke nogen simpel opgave; hvorledes interfererer den øvrige tilværelse med lederjobbet? Per Svensson har fået sin lederuddannelse i forsvaret, der gennem generationer har været den største og reelt eneste lederskole i Danmark. Han har foruden at lede sin professionelle metier engageret sig i ledelsen af frivillige organisationer og af konkrete institutioner i hans umiddelbare nærhed. Det er sket uden de store armbevægelser. Det er bare sket. Det gælder også den afsluttende opgave som chef for Forsvarets Center for Lederskab. Centre for Applied Management Studies, CAMS-Copenhagen, CBS har gennem årene produceret næsten 30 bøger om ledelsesproblematik i private og offentlige virksomheder og institutioner, samt frivillige organisationer. I alle disse fremstillinger har ledelse af den konkrete virksomhed været i centrum.
Indholdsoversigt Redaktionelt forord Introduktion Kapitel 1. Begyndelser Kapitel 2. Nye tider Kapitel 3. Udfordringer Kapitel 4. Nørrejyske Artilleriregiment Kapitel 5. Forsvarets Center for Lederskab Kapitel 6. Soldaterforeningsbevægelsen Kapitel 7. Folkeoplysning Kapitel 8. Partipolitisk ståsted Kapitel 9. Ledervirke Kapitel 10. Lange tråde – Efterskrift Appendiks

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Per Svensson
Sideantal: 98
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Bredde: 1 mm
Højde: 1 mm
Dybde: 1 mm
Vægt: 10 g
Udgivelsesdato: 10 Jun 2013
Oplagsdato: 10 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762904644

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk