Ledelse gennem patienten - - nye styringsformer i sundhedsvæsenet

Vis stort billede
Ledelse gennem patienten - - nye styringsformer i sundhedsvæsenet

400,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Patienten er det nye kit, der skal få sundhedsvæsenet til at hænge sammen i en verden præget af omstilling, skærpede krav og uklare grænser. At gøre patienten til omdrejningspunkt har en række tilsigtede og utilsigtede konsekvenser, både for patienten og for styringen i sundhedsvæsenet.Denne bog præsenterer en række detaljerede casestudier, som giver indblik i, hvordan forventningerne til patienten forskydes, og hvordan nye former for styring etableres, når patienten sættes i centrum. Bogen stiller især skarpt på organiseringsprocesserne i forbindelse med patientorienteringen. Det handler blandt andet om spørgsmål som:

- Hvordan omsætter sundhedsvæsenet idealerne om patientinddragelse til organisatorisk praksis? - Hvordan organiseres relationen mellem sundhedsvæsen og patient, når patienten ses som en ressource? - Hvordan udruster sundhedsvæsenet patienter til at spille rollen som aktive brugere? - Hvilke ledelsesmæssige dilemmaer følger med patientorienteringen? - Hvilke nye forståelser af patienten er under dannelse?

Bogen henvender sig især til studerende, forskere og ledere, der er interesseret i brugerorientering og brugerinddragelse i offentlige organisationer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Kjær / Anne Reff (red.)
Sideantal: 292
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Handelshøjskolens Forlag
Bredde: 156 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 460 g
Udgivelsesdato: 26 Sep 2010
Oplagsdato: 26 Sep 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762903784

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Ledelse gennem patienten - - nye styringsformer i sundhedsvæsenet Handelshøjskolens Forlag