Lean - implementering i danske virksomheder

Vis stort billede
Lean - implementering i danske virksomheder

499,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Lean er på alles læber. Men de færreste ved præcis, hvad det er, og hvordan man rent praktisk arbejder med det.
Er det ikke noget med effektivisering og myreflittige japanere på Toyota-fabrikkerne? Eller noget med nedskæringer og færre hænder om flere opgaver? Jo, men ikke kun, for lean handler om at arbejde smartere og ikke hårdere. Om at fjerne spild og bruge ressourcer på at lave flere produkter eller hurtigere sagsbehandling, som kunden samtidig oplever som en forbedring. Samtidig giver det et mere meningsfyldt arbejde for medarbejderne og vækst for virksomheden.
LEAN - Implementering i danske virksomheder er den første danske bog med cases og eksempler på, hvordan lean gennem de sidste fem år er blevet indført på vidt forskellige danske arbejdspladser.
Lean er først og fremmest en mentalitetsændring, som skal implementeres individuelt afhængig af virksomhedens grundlæggende kultur. Forfatterne beskriver, hvordan lean kan ændre arbejdslivet i industrien, i servicebranchen eller i den offentlige administration. Bogen gennemgår leanprincipperne, som de ser ud i en dansk virkelighed.
Lean anvendes både i virksomheder inden for produktion, service og finans, på forsikringsinstitutioner, i sundhedssektoren samt i byggeriet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Leck / Niels Ahrengot / Thomas Christiansen
Sideantal: 287
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 11
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Udgivelsesdato: 15 Jun 2006
Oplagsdato: 23 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776641269

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk