Kreativ vækst via new media

Vis stort billede
Kreativ vækst via new media

260,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I professionelt øjemed ligger værdien af de sociale medier i udvekslingen af dynamiske relationer, og det er afgørende, at vi får afklaret, hvad vi skal bruge disse til i et strategisk perspektiv. De medier, der bærer vores kommunikation, har ændret sig radikalt de seneste år – og de fortsætter med stor hast at udvikle sig. Dette vil naturligt påvirke vore organisationer og den måde, vi leder organisationerne på. Det er disse konsekvenser, potentialer og ledelsesmæssige udfordringer, som Christian Have med denne bog sætter et konkret fokus på.

Et af hovedformålene med bogen er samtidig også at vise, hvordan kreativ vækst kan skabes ved at benytte sociale medier som ledelsesværktøjer – og ved proaktivt at tænke dem ind i virksomheder og organisationer generelt. Gennem en bred vifte af cases afdækkes hvilke parametre, der gør sig gældende i det sociale medieunivers. Heraf kan man uddrage tendenser, lade sig inspirere, afprøve tilgangene og generelt bruge pointerne og anvisningerne i sine egne daglige beslutningsprocesser.
Christian Have er kreativ direktør for Have Kommunikation, som han selv grundlagde i 1983. Han sidder i en lang række bestyrelser i den kreative og kulturelle verden, herunder Det Kgl. Teater, Wonderful Copenhagen og Copenhagen Jazz Festival. Han har desuden grundlagt flere tænketanke, som beskæftiger sig med områder som fremtidsforskning og sociale mediers innovation og udvikling. Han debuterede som forfatter i 2004 og står bag bøger om kommunikation, celebritykulturen og sociale medier.
Indholdsoversigt Forord Introduktion Kapitel 1. Et nyt verdensbillede Kapitel 2. Toget kører Kapitel 3. Den transparente virksomhed Kapitel 4. Ledelse og de sociale medier Kapitel 5. Forholdet til medarbejderne Kapitel 6. Branding: RIP Kapitel 7. Forholdet til medierne Kapitel 8. Folkets stemme – Om crowds og communities Kapitel 9. Lederens værktøjer Kapitel 10. Perspektivet Noter

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christian Have
Sideantal: 168
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Jurist- Og Økonomforbundet
Bredde: 154 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 307 g
Udgivelsesdato: 16 Jun 2013
Oplagsdato: 16 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757427219

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk