Kreativ procesledelse - Nye veje til bedre praksis

Reduced price!
Vis stort billede
Kreativ procesledelse - Nye veje til bedre praksis

343,20 kr

-20%

429,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne bog giver inspiration og indsigt til at kunne lede kreative og fremadrettede processer i organisatorisk sammenhæng, hvor der skabes rum for dialog på tværs af hierarkier og faggrænser.
Bogen tager afsæt i systemisk og socialkonstruktionistisk tænkning koblet med den anerkendende tilgang og er opdelt i tre dele.
Første del har til formål at træne proceslederens evne til at facilitere bogens øvelser og giver indsigt i, hvordan der kan skabes involverende rammer, der fremmer medejerskab. Anden del er en alsidig værktøjskasse med procesøvelser til brug i daglig praksis – her fokuseres på muligheder frem for begrænsninger.
Tredje del introducerer systemisk, socialkonstruktionistisk og anerkendende teori i et proceslederperspektiv, og giver indblik i de grundlæggende principper og antagelser, som øvelserne udspringer af.

De udfordringer, organisationer står over for i dag, fordrer flere kvalificerede procesledere, der er i stand til at handle reflekteret, anerkendende og nysgerrigt, og som evner at facilitere de vigtige dialoger og processer, der skal til, for at organisationen flytter sig og finder frem til bæredygtige løsninger. Løsninger, der ikke kun skal findes på direktionsgangene og blandt økonomerne, men i allerhøjeste grad også i samspil og dialog med medarbejdere, brugere, kunder og samarbejdspartnere. Det er denne form for dynamisk og kreativt samspil, som bogen inviterer til og giver konkrete bud på og øvelser til.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Louise Laustsen / Mille Obel Høier / Lone Hersted
Sideantal: 420
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Imperiet
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 5
Udgave: 1
Illustreret af: Peter Obel, Figuramus
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 151 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 736 g
Serie: Erhvervspsykologiserien
Udgivelsesdato: 31 Jan 2011
Oplagsdato: 05 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777066337

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Kreativ procesledelse - Nye veje til bedre praksis Dansk Psykologisk Forlag