Kontanthjælpshåndbogen 2014

Vis stort billede Tilføj
Kontanthjælpshåndbogen 2014

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Kontanthjælpshåndbogen er pslagsværket, der på overskuelig og lettilgængelig vis beskriver den enkelte klients sociale rettigheder og pligter inden for kontanthjælpsområdet.

Redaktionen blev først afsluttet efter Folketingssamlingen i juni 2013, så alle ændringer, der er sket i folketingsåret 2012-2013, er indarbejdet i denne udgave. Hertil kommer, at bogen er opdateret med alle relevante SM-afgørelser og takster siden sidste udgave.

Reglerne om kontanthjælp findes i aktivloven, som denne bog primært handler om. I serviceloven findes reglerne om hjælp til handicappede og børn m.fl. Reglerne herom er også omtalt i bogen, ligesom centrale områder vedrørende retssikkerhedsloven er omtalt. Reglerne om aktivering m.v. findes i Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats, som får en kort omtale.

Bogen indeholder desuden bl.a. optryk af aktivloven og retssikkerhedsloven, uddrag af Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats og af Serviceloven, et kronologisk register over afgørelser fra Ankestyrelsen (principafgørelser) og en takstoversigt.

Opslagsværket er et uundværligt redskab for såvel folk på kontanthjælp som sagsbehandlere i kommuner, fagforeninger og sociale organisationer.

Erik Jappe er socialrådgiver, forfatter og tidligere underviser. Han har i en årrække stået bag en lang række socialfaglige bøger på Bogforlaget Frydenlund, herunder en del årbøger om lovstof.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erik Jappe
Sideantal: 496
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 24
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 154 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 747 g
Udgivelsesdato: 25 Aug 2013
Oplagsdato: 25 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771182866

Udgivelsesår

1985

Sprog

Dansk