Konsulentens grønspættebog - Systemisk og eksistentiel tilgang til konsulentarbejde

Vis stort billede Tilføj
Konsulentens grønspættebog - Systemisk og eksistentiel tilgang til konsulentarbejde

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I denne grundbog stilles der skarpt på de psykologiske udfordringer, dilemmaer, glæder og vanskeligheder, som proceskonsulenten kan møde.
Konsulentydelser er i dag præget af en høj grad af kompleksitet, og konsulenten skal kunne indtage en række forskellige roller som bl.a. underviser, rådgiver og procesleder. Denne bog indeholder en række bud på, hvordan denne kompleksitet kan håndteres gennem praktiske råd og anvisninger til de psykologiske aspekter af strategisk og processuelt konsulentarbejde. Bogen er struktureret ud fra fire organisationspsykologiske paradigmer, som hver har fået tildelt en metafor, der antyder konsulentens position: Den konstruktivistiske - HACKEREN, den socialkonstruktionistiske - DIRIGENTEN, den poststrukturelle - GENEALOGEN og den eksistentielle/fænomenologiske - COACHEN.
Hver position beskrives grundigt med en præsentation af de vigtigste teoretikere og deres betydning for den konkrete tilgang, en praktisk og håndfast introduktion til modeller og metoder samt et afsluttende sæt spilleregler, kaldet dogmereglerne.
Bogen henvender sig til den interne eller eksterne konsulent i både den offentlige og private sektor samt til alle andre med interesse for organisationspsykologiske teorier og metoder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Vibe Strøier
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Nete Banke/Imperiet
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 150 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 460 g
Udgivelsesdato: 08 Dec 2011
Oplagsdato: 25 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777066498

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Konsulentens grønspættebog - Systemisk og eksistentiel tilgang til konsulentarbejde Dansk Psykologisk Forlag