Kommunikation med kort - Informationsdesign og visualisering

Reduced price!
Vis stort billede
Kommunikation med kort - Informationsdesign og visualisering

239,20 kr

-20%

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Kommunikér med kort og få større gennemslagskraft.
En vejledning til bedre kort og stærk visuel kommunikation Kort kan hjælpe brugeren til at finde vej. Men kort kan også hjælpe brugeren til at blive klogere og forstå komplicerede sammenhænge og data.
Kort kan være hjælpetavler i biografen, vejtavler eller infostandere i bybilledet. Kort udsendes fra kommuner og virksomheder, af politikere og meningsdannere og benyttes i aviser, på hjemmesider og i fjernsynet for at informere borgere og andre interessenter, for at underholde og for at påvirke holdninger.
Kort kan benyttes til at vise næsten alt. Af samme grund er vi stort set alle brugere og rigtig mange af os også producenter af kort, om vi så er bevidste om det eller ej.
Kommunikation med kort - informationsdesign og visualisering beskriver, hvordan man bevidst udnytter kort til at styrke sit budskab, og hvordan man analyserer brugen af kort og fremstiller dem grafisk.
At skabe et godt kort er ikke blot et spørgsmål om at tegne nogle lækre streger. Et godt kort er resultatet af en omhyggeligt gennemført proces, hvor der undervejs er taget beslutninger om værdi, indhold, anvendelse, form, udtryk og distribution.
Kommunikation med kort indeholder såvel teori og metoder som bliver knyttet sammen af utallige eksempler fra dagligdagen, tips og tricks samt 'hot or not'.
Kommunikation med kort er opfølgeren til Lars Brodersens bog Kort som kommunikation, der var den første danske bog om kartografi og kommunikation. I forhold til forgængeren er alle emner her behandlet betydeligt grundigere med bedre teori og metode og der er tilføjet nye emner, eksempelvis værdimodellering
Bogen har tilknyttet en hjemmeside, der indeholder udvalgte figurer til download, ordforklaringer, yderligere eksempler, samt eventuelle rettelser.
Lars Brodersener lektor ved Aalborg Universitet samt dr.scient. og dr.sc.techn. i geo-kommunikation og geo-information.
Lars Brodersen har i 28 år arbejdet professionelt med informationsdesign, visuali­se­ring og projektmetode med erhvervsliv såvel som undervisning og forskning.
Lars Brodersen står bag mere end 60 publikationer i form af lærebøger, populærvidenskabelige og videnskabelige artikler, PhD-afhandling og doktorafhandling samt en omfattende foredragsvirksomhed i ind- og udland.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Brodersen
Sideantal: 187
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Bjarke Hansen
Udgiver: Nyt Teknisk Forlag
Udgivelsesdato: 08 Jun 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757126303

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Kommunikation med kort - Informationsdesign og visualisering Nyt Teknisk Forlag