Introduktion til Makroøkonomi

Vis stort billede
Introduktion til Makroøkonomi

285,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En lærebog i de grundlæggende teorier til forståelse af drivkræfterne bag den overordnede samfundsøkonomiske udvikling. Fremstillingen er baseret på simple figurer, der illustrerer det samfundsøkonomiske kredsløb i en enkel form.


Makroøkonomisk politik til opnåelse af høj beskæftigelse, ligevægt på betalingsbalancen og prisstabilitet er et gennemgående tema, hvor betydningen af internationalt økonomisk samarbejde illustreres. Årsagen til og konsekvenserne af finans- og gældskrisen belyses derudover.
Hvert kapitel afsluttes med et sæt multiple choice opgaver. Bogen understøttes af en hjemmeside, der indeholder bogens figurer som power point slides til brug i undervisningen.
Indholdsoversigt Oversigt over figurer, tabeller og bokse Symbolliste Forkortelser Forord til 2. udgaven Kapitel 1. Hvad er makroøkonomi? Kapitel 2. Det makroøkonomiske landskab Kapitel 3. En simpel makromodel: Efterspørgsel, produktion ogbeskæftigelse Kapitel 4. Reale investeringer, opsparing ogkonjunkturbevægelser Kapitel 5. Udenrigsøkonomi og betalingsbalance 9 Kapitel 6. Arbejdsmarked, beskæftigelse og inflation Kapitel 7. Finanspolitik Kapitel 8. Pengeteori, pengepolitik og finanskriser Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jesper Jespersen / Henrik Reinicke Jensen
Sideantal: 225
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Djøf
Bredde: 155 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 309 g
Udgivelsesdato: 17 Feb 2013
Oplagsdato: 17 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757425093

Sprog

Dansk