International privatret

Vis stort billede
International privatret

295,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne bog angår den internationale privat- og procesret på formuerettens område, og gennemgår de processuelle regler om domstolenes internationale kompetence og om anerkendelse og fuldbyrdelse af udenlandske domme. Bogen gennemgår endvidere lovvalgsreglerne for aftaler, herunder løsørekøb (hvor også CISG behandles), erstatning uden for kontrakt og tingsret.


Bogen omtaler desuden international voldgift og indledes med en oversigt over den internationale privatrets ”almindelige del”.Bogen henvender sig både til jurastuderende, der beskæftiger sig med international privat- og procesret på formuerettens område, og til advokater, dommere og andre, der anvender reglerne i praksis.
I denne 5. udgave er der indarbejdet ny retspraksis fra danske domstole og fra EU-domstolen, der har afsagt væsentlige domme om både lovvalg efter Romkonventionen og værneting efter Bruxelles I-forordningen. Endvidere er den omarbejdede Bruxelles I-forordning, der finder anvendelse fra den 10. januar 2015, indarbejdet.
Indholdsoversigt Forord til 5. udgave Kapitel 1. Den internationale privatrets rolle, grundbegreber og metode Kapitel 2. Den internationale procesret: værneting, fuldbyrdelse mv. Kapitel 3. Lovvalg i kontrakt: Kontraktstatuttet og Romkonventionen Kapitel 4. Lovvalg ved køb Kapitel 5. Lovvalg i delikt Kapitel 6. Det tingsretlige lovvalg Citeret litteratur Domsregister Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Joseph Lookofsky / Ketilbjørn Hertz
Sideantal: 156
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 5
Udgiver: Djøf
Bredde: 162 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 409 g
Udgivelsesdato: 19 Jan 2015
Oplagsdato: 19 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757431889

Sprog

Dansk