INNOLITERACY - Fra design thinking til håndgribelig forandring

Vis stort billede
INNOLITERACY - Fra design thinking til håndgribelig forandring

295,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Innoliteracys budskab er at bruge mere tid og en større del af de samlede ressourcer i de tidlige faser af forandringsprocesser og projekter. Bogen giver metoden til, hvordan vi skaber bedre, mere gennemtænkte og mere meningsfulde løsninger til gavn for alle, og hvordan vi giver mere rum for individuel og kollektiv refleksion, og udnytter al den viden vi omgiver os med - men så sjældent benytter os af.


Forfatteren introducerer INNOLITERACY-modellen, som er inspireret både af kendte, lineære, stage-gate-modeller og af designmetodiske modeller – sammenskrevet til et forløb, som tilpasses det aktuelle projekt.
Innoliteracy henvender sig til de, der arbejder med og har ansvaret for udviklings- og forandringsprocesser. Bogen viser, hvordan man gør disse processer mere brugerorienterede, og sikrer sig, at man løser det rigtige problem og minimerer risikoen for at løsningen falder til jorden.
Innoliteracy befinder sig i grænselandet mellem det fag-faglige og det debatterende. Den veksler mellem at være lærerig, tankevækkende, provokerende og underholdende. Bogen tager udgangspunkt i forfatterens egne erfaringer, observationer og refleksioner – og henter gode eksempler fra både faglitteraturen og praksis. Læseren bliver klædt på til at skabe engagement, fornyelse og igangsætte forandringsprocesser i sin egen organisation.
Indholdsoversigt Forord Indledning Del 1. Innovation, designbegrebet og den gældende designdiskurs Del 2. Beslutsomhedens tyranni Del 3. Framing og reframing Del 4. Innoliteracy – tæt på Del 5. Risici Efterskrift Appendiks Kildehenvisninger Noter

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Steinar Valade-Amland
Sideantal: 156
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Bredde: 155 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 260 g
Udgivelsesdato: 14 Dec 2015
Oplagsdato: 14 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757434941

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

INNOLITERACY - Fra design thinking til håndgribelig forandring Djøf