Hydraulik ståbi

Vis stort billede
Hydraulik ståbi

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Her findes alt hvad der er værd at vide om stationære og mobile hydrauliske systemer. Enhver tekniker der har behov for at dimensionere, bygge, vedligeholde eller blot forstå hydraulik, vil have stort udbytte af denne bog.
Bogen gennemgår den grundlæggende matematik, fysik, hydrostatik og -dynamik samt diverse trykmedier og filtreringsteknik. Komponenter som aktuatorer, ventiler, pumper, pumpestationer, akkumulatorer og forbindelseselementer behandles i særskilte kapitler, der giver mange konkrete eksempler på anvendelser af de mange forskellige typer.
Bogen omhandler også systemprojektering og forskellige former for styresystemer. Men også den relaterede elektroteknik og elektronik behandles udførligt. Måleteknik, støj og vibrationer og ikke mindst de dynamiske forhold samt reguleringsteknikken, med mange eksempler på systemopbygninger, får en grundig behandling.
Bogen arbejder konsekvent i SI-enheder, men er udstyret med omfattende omregningstabeller, så alle kan være med. Bogen er skrevet af fagfolk, der har indgående kendskab til både teori og praksis

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Windfeld Rasmussen m.fl.
Sideantal: 555
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Tegnet af: Per Diemer
Fagredaktør: Thomas Rump,Peter Windfeld Rasmussen
Udgiver: Nyt Teknisk Forlag
Bredde: 152 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 869 g
Udgivelsesdato: 31 Dec 1995
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757113259

Udgivelsesår

1996

Sprog

Dansk