Human Resources - videregående uddannelser

Vis stort billede
Human Resources - videregående uddannelser

625,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Human Resources – videregående uddannelser tager udgangspunkt i samfundsudviklingen i relation til organisationsformer, efterfulgt af kulturbegreber og virksomhedens strategiske grundlag. En række ledelsesfilosofi er bliver skitseret, med fokus på kulturens betydning for personaleledelse og -udvikling i den enkelte virksomhed. Principper vedrørende personalepolitik formidles og relateres til tiltrækning, udvikling, fastholdelse og afvikling af medarbejdere.

Strategiske overvejelser er et gennemgående perspektiv, da ydre forhold i stigende grad er med til at påvirke virksomhederne, hvor HR-tiltag kan være en mulighed for at virksomhederne kan reagere – proaktivt – hvis de vil stå sig i konkurrencen, både om markeder, kunder og medarbejdere.

Bogen er primært rettet mod faget Human Resource Management ved Akademiuddannelserne (AU) i Ledelse, men kan også anvendes på andre uddannelser, der har et praktisk sigte. Bogen kan også være en inspiration for HR-medarbejdere og andre interesserede; på nogle områder dækkende, på andre med henblik på at skærpe interessen for at søge yderligere viden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Arne Steen Sørensen / Henrik Stordal
Sideantal: 512
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: 2krogh
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 4
Tegnet af: Narayana Press
Udgiver: Hansreitzels
Udgivelsesdato: 21 Aug 2016
Oplagsdato: 21 Aug 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741261591

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk