Horsens - fra fængselsby til oplevelsesby

Vis stort billede Tilføj
Horsens - fra fængselsby  til oplevelsesby

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Tag en tur med til Horsens og lær det særlige Horsens-DNA at kende. Her møder du en sej kerne af forandringsvilje. Du oplever en evne til at løfte i flok og en gæstfri by, der viser, at en positiv udvikling er mulig. En tyngende nederlagsfølelse er i løbet af en årrække blevet vendt til ranke rygge!
Horsens’ nye image er ikke opbygget på én dag. Opskriften på den vellykkede transformation er et langt sejt træk, god timing og lidt held, en indædt vilje, et usædvanligt tillidsfuldt samarbejde på tværs af partier og organisationer, en evne til at trække i samme retning og en beslutning om at få det bedste ud af den historie, som kommunen nu engang bærer rundt på. Og så har mange lokale borgere frivilligt og ulønnet lagt knofedt til, når byen har åbnet dørene til en lang række spektakulære arrangementer.
Alt sammen har det sat Horsens på det danske og europæiske landkort. Det skete da Horsens & Friends inviterede til megakoncerter med alt fra Madonna til U2, og da verdens hårdeste cykelløb, Giro d’Italia, tog turen igennem Horsens, og det oplevede hele Europa, da Horsens var værtsby for Danmarks EU-formandskab i 2012.
Nu og i årene fremover er det blandt andet kulturinstitutionen FÆNGSLET, der åbner dørene til det enestående Fængselsmuseum, koncerter, events og konferencer. FÆNGSLET er det tidligere Horsens Statsfængsel, der siden 1853 som et dystert, middelalderligt fæstningsanlæg har stået på en bakketop med udsigt over Horsens.
Bogen bygger på interviews med et bredt udsnit af Horsens-borgere – fra erhvervsfolk, ildsjæle, frivillige og borgere til kommunale embedsmænd og politikere – og så dem, der er lidt af det hele.
Trine Wiese er erhvervsjournalist og tidligere redaktionschef på magasinet Lederne. Hun er forfatter til bøgerne ”Glade chefer”, ”Den lykkelige leder” og ”Urkraft”. Hun er desuden ledelseskommentator i Jyllands-Posten og ejer af kommunikationsbureauet die Wiese.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Trine Wiese
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann'Forlag
Bredde: 232 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 1099 g
Udgivelsesdato: 06 Jan 2013
Oplagsdato: 06 Jan 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792746238

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Horsens - fra fængselsby til oplevelsesby Muusmann'Forlag