Havneloven med kommentarer

Vis stort billede Tilføj
Havneloven med kommentarer

585,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

Sidste varer på lager.

Havneloven med kommentarer er den første samlede juridiske fremstilling om den nuværende havnelov i den traditionelle kommenterede form.


En forudsætning for bevarelse af et konkurrencedygtigt Danmark er, at vi har en tidsvarende og velindrettet infrastruktur af høj kvalitet. De danske havne er naturlige infrastrukturelle knudepunkter, som udgør grundlaget for en konkurrencedygtig søtransport. Danske havnes betydning kan ikke undervurderes. I retlige sammenhæng fik vi i Danmark først i 1976 en egentlig lov for danske trafikhavne. Denne lov har udviklet sig i takt med tidens stadige internationalisering og konkurrence til havneloven, som den er gældende i dag.
I fremstillingen er hovedvægten lagt på at fremdrage udviklingen for de enkelte bestemmelser siden den første trafikhavnelov indtil i dag samt kommentere de enkelte bestemmelser på grundlag af- og særligt- de primære retskilder. Der er i Havneloven med kommentarer ikke taget højde for forhold og udvikling efter 1. august 2015.

Indholdsoversigt Forord Havneloven
DEL I: OVERSIGT
DEL II: KOMMENTARER TIL DE ENKELTE BESTEMMELSER Kapitel 1. Lovens område Kapitel 2. Anlæg, vedligeholdelse og nedlæggelse af havne Kapitel 3. Adgang til benyttelse af en havn Kapitel 4. Organisationsformer mv. Kapitel 5. Ansættelsesforhold Kapitel 5 A. Sikring af havnefaciliteter og havne Kapitel 6. Ordensreglement samt klageadgang Kapitel 7. Straf, ikrafttræden, overgangsbestemmelser mv. Bilag Oversigt over retsakter mv. Litteratur Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niklas Korsgaard Christensen
Sideantal: 854
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Bredde: 164 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 438 g
Udgivelsesdato: 04 Jan 2016
Oplagsdato: 04 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757433272

Sprog

Dansk