Har du lyst til ledelse? - Find ud af om du vil, kan og tør ledelse

Reduced price!
Vis stort billede
Har du lyst til ledelse? - Find ud af om du vil, kan og tør ledelse

280,00 kr

-20%

350,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Er du i tvivl om, om du skal være leder – eller i tvivl om, hvad man skal kunne, ville og turde, for at få det godt i et lederjob - så er dette bogen for dig.

Beslutningen om at vælge ledelse skal helst ikke baseres på tvivl, fordomme eller uvirkelige dogmer. Det primære formål er at hjælpe alle, der overvejer ledelse, med at finde de nødvendige svar på deres spørgsmål. Men også at bidrage til at påvirke det, vi tænker om ledelse og den måde ledelse praktiseres på. Det er håbet, at de, der læser denne bog og vælger lederjobbet, starter deres lederkarriere med at tænke, det ”rigtige” om sig selv i ledelse, om ledelsesopgaven og om den rolle de har fået. Bogen er en afklaringsbog, fyldt med øvelser og refleksionsopgaver som du kan bruge til at blive klogere. En meget vigtig del af indholdet stammer fra interviews med en række velvillige personer, som har stillet deres overvejelser om at blive ledere til rådighed. De kommer fra så forskellige organisationer som: Folketinget, Arbejdsskadestyrelsen, Danmarks Radio, Danmarks Statistik, Københavns Kommune, Novo Nordisk, Roskilde Sygehus, Køge Sygehus, Rockwool, Fødevarestyrelsen, Hillerød Kommune, TDC, Udenrigsministeriet, Irma og LEGO. Uden deres input ville bogen kun bestå af generelle konsulentovervejelser - og det ville gøre den meget mindre interessant.
Indholdsoversigt Forord Indledning Kapitel 1. Hvorfor har nogen lyst til ledelse? Kapitel 2. Hvad er jeg egentlig i tvivl om? Kapitel 3. Hvad vil det egentlig sige at lede? Kapitel 4. Hvad mister du og hvad får du – hvis du bliver leder? Kapitel 5. Hvem er du – og hvordan passer det til et lederjob? Kapitel 6. Hvor, hvad og hvem har du lyst til at lede? Kapitel 7. Regnskabets time Kapitel 8. Før du bare siger ja Kapitel 9. Hvis du siger nej Kapitel 10. Artikler til inspiration

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karl-Johan Vibits
Sideantal: 252
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Jurist- Og Økonomforbundet
Bredde: 154 mm
Højde: 229 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 424 g
Udgivelsesdato: 15 May 2013
Oplagsdato: 15 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757428377

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Har du lyst til ledelse? - Find ud af om du vil, kan og tør ledelse Jurist- Og Økonomforbundet