Grundlæggende momsretlige principper – i teori og praksis

Vis stort billede
Grundlæggende momsretlige principper – i teori og praksis

195,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Moms påvirker stort set alle i samfundet. Dels bidrager moms med indtægter til staten. Dels investerer virksomheder en masse tid og ressourcer i administrationen af momsreglerne. Moms er også en indirekte skat som er EU -harmoniseret. Den store indflydelse fra EU -retten medfører at området er specielt og komplekst.

Bogen Grundlæggende momsretlige principper – i teori og praksis giver en introduktion til emnet og forklarer momsretten i sammenhæng. Forfatterne gennemgår de vigtigste lovbestemmelser og retspraksis vedrørende området. Titlen indeholder også praktiske eksempler for at forklare nogle særligt vanskelige områder. Bogen kan derfor anvendes til den helt grundlæggende læring af momsretten og som udgangspunkt for videregående studier og forskning i emnet. Bogen henvender sig til studerende på juridiske og økonomiske uddannelser, men er også relevant for praktiserende jurister og økonomer, både i den offentlige og private sektor, der har brug for at forstå og anvende momsloven.
Indholdsoversigt Forord Kapitel 1. Baggrund og historie Kapitel 2. Teori og principper Kapitel 3. Anvendelsesområde Litteraturliste Domsregister Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jette Thygesen / Oskar Henkow
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgiver: Djøf
Bredde: 157 mm
Højde: 229 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 245 g
Udgivelsesdato: 13 Aug 2015
Oplagsdato: 13 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757434415

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Grundlæggende momsretlige principper – i teori og praksis Djøf