Grafisk facilitering - Når ord og billeder mødes

Vis stort billede
Grafisk facilitering - Når ord og billeder mødes

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Grafisk facilitering - Når ord og billeder mødes er den første bog på dansk om kommunikationsværktøjet af samme navn til brug i faciliteringssammenhænge (proceskonsultation, projektledelse, mødeafholdelse, samtalepraksis, undervisning, organisationsudviklingsforløb mv.).
Bogen er bygget op omkring spørgsmålene ”Hvad er grafisk facilitering?”, ”Hvorfor skal vi beskæftige os med det?” og ”Hvordan gør vi?”. Den gennemgår det visuelle sprogs udvikling fra fortidens hulemalerier til nutidens Emojis og fremlægger teori og forskning om hjernens opbygning og funktion, læring og hukommelse i koblingen af ord og billeder. Den bygger på systemisk teori og faciliteringspraksis, viser tegneteknik og giver gode råd til brug af visuelle virkemidler og metaforer. Som lærebog og øvelsesbog viser den, hvorfor, hvordan og hvornår foreningen af ord og billeder kan være vigtig.
Henvender sig til konsulenter, team- og afdelingsledere og alle, der ser grafisk facilitering som et nyttigt værktøj i deres faciliteringspraksis – øvede som begyndere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hanne V. Moltke / Ida Gamborg Nielsen / Katrine Raae Sørensen / M.Fl
Sideantal: 287
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Veronica Holand
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 28 Jun 2016
Oplagsdato: 28 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771581898

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Grafisk facilitering - Når ord og billeder mødes Dansk Psykologisk Forlag