Google-historien - Vor tids største succes inden for medie, teknologi og business

Vis stort billede
Google-historien - Vor tids største succes inden for medie, teknologi og business

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Google – historienhandler om de to venner og studiekammerater, Sergey Brin og Larry Page, der startede deres søgemaskine-eventyr Google under de mest ydmyge forhold.
Bogen beretter om to venner, der ved dygtighed og held fi k skabt et af verdens allerstærkeste brands. Sergey og Larry havde ingen ønsker om at blive iværksættere, men følte sig hjemme i universitetets trygge omgivelser, og alligevel endte Google med at gøre dem til nogle af verdens rigeste og mest indflydelsesrige personer. Du tages med hele turen fra en vild idé om en søgemaskine, der kunne organisere internettet – til børsnotering og verdensdominans.
Deres frie ledelsesstil og udbredte fokus på udvikling, der gennemsyrer hele organisationen, i kombination med deres mantralignende Don’t Be Evil og deres korpsånd formuleret i sætningen hold Microsoft fra fadet, har været medvirkende til at give Google den styrke og udviklingsfart, hvis lige ikke tidligere er set.
Forfatteren David A.Visehar tidligere vundet Pulitzer-prisen, da han var erhvervsjournalist ved Washington Post, og denne bog om Google er nu udkommet på mere end 25 sprog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: David A. Vise
Sideantal: 327
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jan Halfdan Petersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Teknisk Forlag
Udgivelsesdato: 06 May 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757126914

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Google-historien - Vor tids største succes inden for medie, teknologi og business Nyt Teknisk Forlag