Gnisten i arbejdslivet - Veje til at finde, forstå og forankre dine styrker

Vis stort billede
Gnisten i arbejdslivet - Veje til at finde, forstå og forankre dine styrker

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvordan kan vi mere effektivt blive klar over det, der giver os drivkraft – over det der tænder gnisten i vores arbejdsliv? Hvordan kan vi arbejde med vores styrker og sørge for, at de gør en positiv forskel?

Udgangspunktet for denne øvelsesspækkede arbejdsbog er, at styrker er de knapper, der – når vi trykker på dem – udløser tanker, følelser og handlinger, der styrker os, giver os energi og tro på os selv. Sidst, men ikke mindst, giver styrkerne os indsigt og metoder til at opnå et mere autentisk arbejdsliv.

Med Gnisten i arbejdslivet præsenteres en bog, der med udgangspunkt i solid i forskning inden for især positiv psykologi møder læseren i øjenhøjde og giver konkrete og relevante anvisninger på, hvordan du kan lære at fokusere på dine styrker. Bogen kan være din hjælp til at realisere mere af det potentiale du ved, du har – hvis du er villig til at investere tid, nærvær, nysgerrighed og refleksion.

Bogen henvender sig til alle, der ønsker at blive klogere på deres styrker. Måske du overvejer jobskifte, men mangler inspiration til valg af retning. Måske du er ledig og mangler energi og robusthed i din jobsøgning, eller måske er du på jagt efter øvelser, der aktiverer det bedste ved dig – nemlig dine styrker.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mads Bab
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Rikke Cilja
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 172 mm
Højde: 208 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 379 g
Udgivelsesdato: 10 Mar 2013
Oplagsdato: 22 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777067624

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Gnisten i arbejdslivet - Veje til at finde, forstå og forankre dine styrker Dansk Psykologisk Forlag