Generationer der svinger – på arbejdspladsen

Vis stort billede
Generationer der svinger – på arbejdspladsen

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

”I kraft af de digitale remediers indflydelse, vores uendelige konkurrence-iver samt ’curlingforældrenes’ uendelige jagt på at gøre alt perfekt for deres små pus, har vi skabt en stor gruppe af ’mig-mig-mig’-individer – så stor, at den udfordrer vores arbejdspladsers fælles værdier, mål og almene trivsel!”

Sådan lyder budskabet fra René Krieger Christensen. Inden for ganske kort tid bliver vi stillet den udfordring, at vi har fire generationer på mange af vores arbejdspladser i Danmark: Generation Baby Boomers, X, Y og Z.

Generationer der svinger – på arbejdspladsen er bogen om, hvordan I får de fire generationer til at samarbejde I jeres virksomhed, organisation og arbejdsplads generelt. Bogen henvender sig til alle, som har udfordringer med samarbejdet mellem generationerne.

Alle cases og historier bygger på virkelige oplevelser og giver et lettere skræmmende billede af de udfordringer, vi allerede står og kommer til at stå med i en nær fremtid. Igennem ” Generationsnøglen ” giver René sine løsningsforslag til, hvordan I får skabt en VI-kultur i jeres afdelinger, som bygger på de fire værdibegreber, anerkendelse, respekt, ærlighed og solidaritet , så I derved får det bedste ud af alle fire generationer og får et generationsteam, der svinger på arbejdspladsen.

”No man is an island; every man is a piece of the Continent!”
Citat, John Donne

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: René Krieger Christensen
Sideantal: 185
Sprog: Dansk
Forord af: Dorthe Birkholm
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Skriveforlaget
Bredde: 150 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 282 g
Udgivelsesdato: 11 Jan 2016
Oplagsdato: 11 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793308633

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Generationer der svinger – på arbejdspladsen Skriveforlaget