Gearet til innovation

Vis stort billede
Gearet til innovation

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvordan får vi innovationen ud af festtalerne og ind i HVERDAGEN? Hvordan geares en organisation til NYTÆNKNING og FORNYELSE? Hvordan får vi forløst POTENTIALET? Er du nysgerrig på bare ét af disse spørgsmål, så læs GEARET TIL INNOVATION. Susanne Rubæk viser på en medrivende og interessant måde, hvordan du får frigivet INNOVATIONSGEJSTEN og skabt nye tiltag, der sikrer FORNYELSE og VÆKST. Bogen udstikker retningen for hvordan innovation kan oversættes til HANDLING og reel VÆRDI gennem opbygningen af en innovativ kultur. Pointerne understøttes af eksempler fra bl.a. Danfoss, Bavarian Nordic og SKAT. GEARET TIL INNOVATION er et godt afsæt for, at fornyelsen kan spire og gro i din organisation gennem adrætte og smidige rammer, og ved at ledere og medarbejdere er gearet til at løse udfordringen. Derfor er bogen ikke for dem, der håber og bér til, at det nok skal gå, som om alt er ved det gamle. Bogen er for dig, der ser, at nytænkning og fornyelse er, hvad vi har brug for som samfund, organisationer og mennesker.


Bogen er bestemt interessant og god. Den vil givet give et markant bidrag til forståelsen af moderne innovation og sætte gang i nogle tanker. Mange læsere vil kunne genkende beskrivelserne fra deres egen organisation. Men her får de sat gode ord på ”, professor Jon Sundbo, RUC.
Indholdsoversigt Velkommen Kapitel 1. Viden – Viden og fornyelse Kapitel 2. Vision – Visioner og fornyelse Kapitel 3. Virkelyst – Medarbejdere og fornyelse Kapitel 4. Vilje – Ledere og fornyelse 4 x V = Innovation Kilder Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Susanne Rubæk
Sideantal: 164
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Bredde: 210 mm
Højde: 199 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 363 g
Udgivelsesdato: 01 May 2013
Oplagsdato: 01 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757427639

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk