Frontlinjer - Med medierne og militæret i krig

Vis stort billede
Frontlinjer - Med medierne og militæret i krig

295,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Hommel-sagen, Jægerbogs-sagen, Wikileaks-afsløringer, fangepolitik, Irak-kommission, auditørundersøgelser og retssager. Danmarks krigsførelse i Afghanistan, Irak og Libyen har igen og igen bragt det danske forsvar på mediernes forsider.


Bogen, der er resultat af usædvanligt samarbejde mellem en forsker, en jounalist og en general, svarer på spørgsmålene: Hvad der i det hele taget ligger bag de mange konflikter, der siden 2001 har bragt de danske medier og forsvaret i krig, og hvordan nogle af de grundlæggende interessemodsætninger mellem parterne kan mindskes til gavn for demokratiet.
Indholdsoversigt Forord Indledning Kapitel 1. Medierne og militæret i krig med hinanden - af Jens Ringsmose Kapitel 2. I krig med forsvaret – af Charlotte Aagaard Kapitel 3. Erfaringer fra Irak og Afghanistan – af H.-C. Mathiesen Kapitel 4. Hvad kan der gøres? – af Charlotte Aagaard Kapitel 5. Vejen til et forbedret samarbejde - af H.-C. Mathiesen Kapitel 6. Samlet set ... – af Jens Ringsmose, Charlotte Aagaard & H.-C. Mathiesen Bibliografi Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Ringsmose / H.-C. Mathiesen / Charlotte Aagaard
Sideantal: 196
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Sten Rynning,Anders Wivel
Udgiver: Djøf
Bredde: 155 mm
Højde: 229 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 335 g
Serie: Studier i Global Politik og Sikkerhed
Udgivelsesdato: 31 Aug 2014
Oplagsdato: 31 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757425055

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk