Fra studie til arbejdsliv - f*** er der sådan nogle idioter herude!

Fra studie til arbejdsliv - f*** er der sådan nogle idioter herude! Forstør

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Overgangen fra uddannelse til arbejde er en livsovergang for mange højtuddannede. En overgang, der involverer både arbejdsliv, privatliv og selvforståelse, og som kan udløse spørgsmål som: Hvad kan jeg? Og hvem er jeg?
I sit første job som nyuddannet akademiker skal man ofte i gang med at skabe sit job, og man skal finde ud af, hvad man trives med i arbejdslivet. Man begynder at tjene penge, men mister oftest også meget af den frihed, der fulgte med studielivet. Det nye arbejde kræver samarbejde med flere faggrupper og aldersgrupper. Nogle gange er den nyansattes forventninger for høje, andre gange er det arbejdspladserne, der glemmer at tage ordentlig hånd om den nye medarbejder.
15 akademikere fortæller hudløst ærligt om den langvarige proces, det er at finde sig til rette på arbejdsmarkedet og skabe sig en ny identitet med et arbejdsliv, man er glad for. Og om hvordan drømmejobbet ikke nødvendigvis er noget man finder, men kan være noget, man skaber. Det gælder uanset, om man er humanist, djøf’er, ingeniør eller noget helt fjerde.
Bogen er en håndsrækning til nyuddannede, der er på vej ud på arbejdsmarkedet eller lige er begyndt i deres første job. Også HR-personale og chefer i både private og offentlige virksomheder kan læse med og få nyttig viden om, hvad deres nyuddannede medarbejdere egentlig håber, føler og tænker. Forhåbentlig kan bogen anspore til nye tiltag og forretningsgange.
Line Palle Andersen er cand.mag. Hun er ansat som lektor på Professionshøjskolen Metropol. Helle Bach Riis er cand.mag. Hun er i dag ph.d.-studerende ved Roskilde Universitet.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Helle Bach Riis / Line Palle Andersen
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Urte Katrine Andersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 154 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 295 g
Udgivelsesdato: 19 May 2016
Oplagsdato: 19 May 2016
Varefakta
Reference

b-9788771186048

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Fra studie til arbejdsliv - f*** er der sådan nogle idioter herude! Frydenlund