Forvaltningsret - sagsbehandling - Sagsbehandling

Reduced price!
Vis stort billede
Forvaltningsret - sagsbehandling - Sagsbehandling

500,00 kr

-20%

625,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Første udgave af "Forvaltningsret - Sagsbehandling" udkom i 1972. Efter gennemførelsen af forvaltningsloven og den nye offentlighedslov har det været nødvendigt at foretage en gennemgribende revision og omskrivning af bogen.


Som tilfældet har været med de tidligere udgaver, er nærværende fremstilling tilrettelagt med henblik på undervisningen af juridiske studerende. Den udgør kun en del af det nødvendige undervisningsgrundlag i faget forvaltningsret, idet det udelukkende er sagsbehandlingsreglerne, der gøres til genstand for behandling. Fremstillingens omfang og indhold er søgt afpasset efter dens undervisningsformål og indeholder ikke nogen udtømmende undersøgelse af alle problemerne vedrørende sagsbehandlingen, men søger at beskrive de centrale retsregler og principper. Henvisninger til lovstof, retspraksis, ombudsmandsafgørelser og til teorien er i overensstemmelse hermed søgt begrænset, ligesom der kun i beskedent omfang er medtaget notestof.
Indholdsoversigt Forord Kapitel 1. De forvaltningsretlige sagsbehandlingsregler Kapitel 2. Kompetence Kapitel 3. Habilitet Kapitel 4. Sagens rejsning Kapitel 5. Forvaltningsmyndighedens sagsforberedelse Kapitel 6. Rettigheder for parter m.fl. under sagsforberedelsen Kapitel 7. Offentlighed og tavshedspligt Kapitel 8. Sagens afgørelse Kapitel 9. Form, begrundelse og klagevejledning Kapitel 10. Bekendtgørelse og kommunikation Kapitel 11. Sanktioner over for sagsbehandlingsfejl Forkortelser Love mv. Domsregister Ombudsmandsudtalelser Sagregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: / Karsten Revsbech / Carl Aage Nørgaard / M.Fl
Sideantal: 401
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 7
Udgiver: Jurist- Og Økonomforbundet
Bredde: 161 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 818 g
Udgivelsesdato: 06 Jan 2014
Oplagsdato: 06 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757422054

Sprog

Dansk

Forvaltningsret - sagsbehandling - Sagsbehandling Jurist- Og Økonomforbundet