Forvaltningsret - Almindelige emner

Vis stort billede
Forvaltningsret - Almindelige emner

1 000,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Forvaltningsret foreligger hermed i en ny 6. udgave. Bogen er revideret under hensyn til især ny lovgivning, ny retspraksis og nye ombudsmandsudtalelser.I lighed med 5.-udgaven af forvaltningsret, almindelige emner, indeholder 6.-udgaven en fremstilling af en række centrale emner inden for den traditionelle forvaltningsret. 6.-udgaven er ligesom 5.-udgaven et resultat af et samarbejde mellem forfatterne, men ansvaret for de enkelte kapitler påhviler alene den eller de pågældende.
Bogen tænkes fortsat primært anvendt ved undervisningen af juridiske studerende, men det er vores håb, at den også kan anvendes som håndbog af andre, der har behov for kendskab til de emner, der behandles i bogen.
Bogen bygger på lovgivning og andet materiale, som forelå den 3. november 2015. Senere materiale er kun undtagelsesvis medtaget. Manuskriptet er indleveret til trykning den 20. januar 2016.
Indholdsfortegnelse Forord Kapitel 1. Forvaltningens organisation Kapitel 2. Forvaltningens virksomhed Kapitel 3. De forvaltningsretlige regler mv. Kapitel 4. Saglige krav Kapitel 5. Administrativ rekurs Kapitel 6. Domstolskontrol med forvaltningen Kapitel 7. Folketingets Ombudsmand Kapitel 8. Tilbagekaldelse og ændring af forvaltningsafgørelser Kapitel 9. Offentligretligt erstatningsansvar Litteraturfortegnelse Forkortelser i øvrigt Lovregister Domsregister Ombudsmandsudtalelser Sagregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karsten Revsbech / Orla Friis Jensen / Søren Højgaard Mørup / M.Fl
Sideantal: 654
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 6
Udgiver: Jurist- Og Økonomiforbundet
Bredde: 168 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 47 mm
Vægt: 1220 g
Udgivelsesdato: 30 Apr 2016
Oplagsdato: 30 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757433104

Sprog

Dansk

Forvaltningsret - Almindelige emner Jurist- Og Økonomiforbundet