Fortællinger fra U'et - Teori U omsat i liv, læring og lederskab

Vis stort billede
Fortællinger fra U'et - Teori U omsat i liv, læring og lederskab

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

"årtiets vigtigste ledelsesbog" har Steen Hildebrandt sagt om Otto Scharmers bog Teori U . Fortællinger fra U'et er den første danske bog om de erfaringer og dybtgående forandringsprocesser en række danske organisationer og ledere har haft med brugen af Teori U. I deres personlige lederskab, organisationsudvikling og de læreprocesser, som de har været gennem.

Fortællingerne inspirerer til både undren og nysgerrighed, til at sanse og mærke samt igangsætte konkrete og nyskabende handlinger såvel i menneskers personlige liv, som i det liv der udfolder sig i organisationer og i lederskabet.


Fortællinger fra U'et
tager udgangspunkt i Otto Scharmers Teori U, som er en brobygger mellem klassisk ledelses- og organisationsteori og erfaringer fra både det personlige og faglige liv. Brobygningen gør det muligt at ændre relationer og samspil mellem helheden og dele i organisationer.

Fortællinger fra U'et indeholder fortællinger, der er båret af personlige erfaringer og overvejelser, hvor forfatterne på forskellig vis forsøger at forstå, undersøge og omsætte Otto Scharmers teori til praktisk handling. Med noget så nyt og anderledes giver det anledning til både begejstring og tvivl, undren og kritisk refleksion, åbenhed og sanselige øjeblikke, hvilket afspejles i fortællingerne.

Fortællinger fra U'et henvender sig til ledere og medarbejdere, praktikere og teoretikere, konsulenter og undervisere; til dem, der kender Teori U godt, og til dem som begynder her.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Morten Ziethen / Ann Charlotte Thorsted / Steen Hildebrandt / M.Fl
Sideantal: 312
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Carmen Chor
Omslagsgrafiker: Louise Glargaard Perlmutter/LouisesDesign
Forord af: Otto Scharmer
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 5
Udgave: 1
Illustreret af: Carmen Chor
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 25 May 2010
Oplagsdato: 04 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777066597

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Fortællinger fra U'et - Teori U omsat i liv, læring og lederskab Dansk Psykologisk Forlag