Forskeres fornemmelse for forretning - Beretning om Configits vej fra forskning til global forretningsmæssig succes

Vis stort billede
Forskeres fornemmelse for forretning - Beretning om Configits vej fra forskning til global forretningsmæssig succes

375,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Forskeres Fornemmelse for Forretning er en beretning om virksomheden Configits vej fra forskning til global forretningsmæssig succes.

Configit er en dansk vækstvirksomhed grundlagt af forskere. Medarbejdernes viden og software er så original, at virksomheden har skabt sin egen kategori uden nogen særlig konkurrence. Selv ikke de største børsnoterede aktører på det globale marked for forretningssoftware kan matche den danske virksomhed.

Hemmeligheden bag denne succes er en intelligent mixet cocktail af ingredienserne talent, kapital og strategi.

Udover en åben gennemgang af Configits udvikling fra etablering til succes og de problemer grundlæggerne stødte på undervejs, herunder to truende konkurser, indeholder bogen overvejelser over, hvordan Danmark kan skabe en verdensledende softwarevirksomhed i stedet for at sælge fra, så snart der er udsigt til en milliard eller to til investorerne. Det sker gennem samtaler med en lang række eksperter fra IT-miljøet, forskningsinstitutioner, investorer og strategiske rådgivere.

Forskeres Fornemmelse for Forretning er både en case om en dansk iværksættersucces og et debatindlæg om hvordan der skabes bæredygtig og samfundsmæssig økonomisk vækst inden for et af Danmarks oversete kompetenceområder - forretningssoftware - ved at satse langsigtet og benhårdt på den rigtige kreative klasse, altså de dygtigste forskere med kommerciel forstand lagt oven på deres teknologiske ekspertise.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Ludvigsen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Iib
Bredde: 153 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 390 g
Udgivelsesdato: 01 Jan 2015
Oplagsdato: 01 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799844104

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Forskeres fornemmelse for forretning - Beretning om Configits vej fra forskning til global forretningsmæssig succes Forlaget Iib