Fører din ledelse til velfærd? - Kvalitet, effektivitet og trivsel i kommunal ledelse

Vis stort billede
Fører din ledelse til velfærd? - Kvalitet, effektivitet og trivsel i kommunal ledelse

365,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvordan ser det ud med kvalitet, effektivitet og trivsel i kommunal ledelse? Har lederne tilstrækkelig fokus på borgerne eller er de i højere grad optaget af sig selv og medarbejderne? Hvilke vilkår, evner og viljer til velfærdsledelse er der tale om? Hvordan kan man arbejde konkret med at overvinde barriererne for velfærdsledelse og gøre en positiv forskel for borgerne?


Fører din ledelse til velfærd tager bl.a. fat på disse problemstillinger og giver et aktuelt og validt billede af, hvad der præger det kommunale ledelsesrum. Fremstillingen indeholder analyser og anbefalinger, der bygger på en aktuel undersøgelse blandt flere end 300 kommunale ledere samt forfatternes egne erfaringer inden for ledelse.
Indholdsoversigt Kapitel 1. Ledelse – tilgang og antagelser Kapitel 2. Om undersøgelsen Kapitel 3. God ledelse i den kommunale sektor Kapitel 4. Hvad driver de kommunale ledere? Kapitel 5. Ledernes udfordringer og fokus Kapitel 6. Resultater af ledelse Kapitel 7. Er ledelsesmagten klar og tilstrækkelig? Kapitel 8. Leder lederne? Kapitel 9. Styringsværktøjer Kapitel 10. Viden og praksis – sammenhæng? Kapitel 11. Hvordan udvikler lederne sig? Kapitel 12. Den kommunale kultur Kapitel 13. Trives de kommunale ledere? Kapitel 14. Ledelse i balance Litteraturliste

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Jøker / Ida Hoeck
Sideantal: 296
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Jurist- Og Økonomforbundet
Bredde: 157 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 669 g
Udgivelsesdato: 19 Feb 2015
Oplagsdato: 19 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757433340

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Fører din ledelse til velfærd? - Kvalitet, effektivitet og trivsel i kommunal ledelse Jurist- Og Økonomforbundet