Forandringsledelse i et narrativt perspektiv

Vis stort billede Tilføj
Forandringsledelse i et narrativt perspektiv

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Forandringsprocesser er et grundvilkår, der altid er til stede. Som mennesker forandrer vi os fra fødsel til død. Virksomheder forandrer sig fra etablering til afvikling. Teknologier forandrer sig. Økonomier forandrer sig. Kulturer forandrer sig. Når en leder i en virksomhed står i en situation, hvor forandringer er en del af den organisatoriske hverdag, er det vigtigt at have værktøjer til at samtale om den, så medarbejderne kan fastholde deres performance.
Forandringsledelse i et narrativt perspektiv behandler samtalen i teori og praksis, og mere specifikt mulighederne for at anvende samtalen som ledelsesværktøj i forandringsprocesser. Ledere med personaleansvar får ofte mandat til at effektuere ledelsesbeslutninger i en forandringsproces. Men de trænes sjældent i, hvordan de skal samtale om ændringerne.
Bogen giver lederen med personaleansvar, lederen med strategisk ansvar og konsulenten (intern såvel som ekstern) en indføring i det narrative perspektiv samt en praktisk værktøjskasse. De bliver således i stand til mere kvalificeret at tage ledelsesansvaret og ledelsesrollen på sig i forandringsprocessen og være proaktivt samtalende om forandringerne. Bogen præsenterer tre forandringssamtaler, som lederen kan anvende som ledelsesværktøj i forandringsprocessen:
· den handlingsskabende forandringssamtale
· den meningsskabende forandringssamtale
· den identitetsskabende forandringssamtale.
Serien I ET NARRATIVT PERSPEKTIV introducerer brugen af narrative metoder i forhold til konkrete ledelsesmæssige og organisatoriske praksisser. Serien redigeres af Jens Henriksen og Hanne Fredslund.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hanne Fredslund / Claus Nygaard
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Helle Jensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 151 mm
Højde: 224 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 232 g
Udgivelsesdato: 15 Jun 2015
Oplagsdato: 15 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777069437

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Forandringsledelse i et narrativt perspektiv Dansk Psykologisk Forlag