Finansielle Derivater - Anvendelse, prissætning og risikostyring

Vis stort billede
Finansielle Derivater - Anvendelse, prissætning og risikostyring

525,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Finansielle Derivater behandler de derivater, der oftest anvendes på det danske marked, samt de udenlandske kontrakter, der fra en dansk synsvinkel er mest interessante. Bogen giver et unikt indblik i, hvordan man kan anvende derivaterne til spekulation og afdækning, samt hvordan man kan måle markedsværdi, og opgøre og styre risikoen efter de nyeste principper. Bogen behandler også de lovgivningsmæssige ændringer, der er fulgt i kølvandet på den finansielle krise (herunder EMIR), og de konsekvenser det har fået for derivatmarkedet.

Titlen henvender sig til alle, der arbejder med derivater i finansielle og ikke-finansielle virksomheder. Bogen er velegnet som undervisningsmateriale på handelshøjskoler, universiteter og lignende, og vil også være velegnet som forberedelse for investeringsrådgivere, der skal certificeres i ”røde investeringsprodukter”. I forbindelse med undervisning kan opgavehæfte, formelsamling, excel-ark og powerpoint-præsentationer gratis downloades på bogens hjemmeside.
Indholdsoversigt Forord Symbolliste Kapitel 1. Derivater Kapitel 2. Aktiefutures Kapitel 3. Rentefutures og FRAs Kapitel 4. FX-forwards og FX-swaps Kapitel 5. Repo’er Kapitel 6. Swaps Kapitel 7. Volatilitet Kapitel 8. Aktieoptioner – Indføring i optionsteori Kapitel 9. FX-optioner Kapitel 10. Renteoptioner Kapitel 11. Kreditderivater Kapitel 12. Modpartsrisiko Litteraturliste Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jørgen Just Andresen
Sideantal: 282
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Bredde: 155 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 446 g
Udgivelsesdato: 30 Apr 2015
Oplagsdato: 30 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757433258

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Finansielle Derivater - Anvendelse, prissætning og risikostyring Djøf