Fast Ejendom I - Overdragelsesaftalen, mangler og anden misligholdelse

Vis stort billede Tilføj
Fast Ejendom I - Overdragelsesaftalen, mangler og anden misligholdelse

775,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Fast Ejendom I præsenterer en opdateret fremstilling af gældende ret med henvisning til nyeste lovgivning og retspraksis indtil redaktionens slutning ultimo april 2015. Der er skabt grundlag for en hurtig vurdering af retlige spørgsmål med citeret uddrag af litteratur og domme.


Bogen indeholder i forhold til 1. udgave en ny og omfattende behandling af direkte krav og en ny behandling af emner som fordringshavermora, passivitetsregler og andre ophørsgrunde, selvbyg, retsmangler og modregning. Endvidere er medtaget ”nye mangelstyper”, eksempelvis skimmelsvamp, værdiforringende forhold, der ligger uden for ejendommen og andre særlige tilfælde.
Bogen uddyber andre emner omtalt i 1. udgave, eksempelvis erhvervelsesbetingelser, købsoptioner, ansvarsfraskrivelse, licitationssalg mv.
Bogen er det første af tre planlagte bind om fast ejendom: I Overdragelsen, II Bolighandlen og III Ejerbeføjelsen. De særlige regler gældende bolighandel, navnlig forbrugerbeskyttelses- og ejendomsformidlingsloven er udskilt til behandling i bind II, som det vil fremgå af indledningen til kapitel 1. Imidlertid er mange emner i bind I tillige relevante i bolighandler, eksempelvis afslagsbeføjelsen vedrørende forurenede ejendomme eller ulovlige bygningsindretninger, direkte krav, rådighedsindskrænkninger og andre retsmangler etc.
Fast Ejendom I kan med fordel bruges som en opslagsbog. Bogen gengiver domsreferater, hvor det er relevant og indeholder et omfattende stikordsregistret. Retstilstanden sammenholdes med norsk og svensk ret.
Indholdsoversigt
Kapitel 1. Indhold, begreber og retsgrundlag Kapitel 2. Aftalen Kapitel 3. Prækontraktuelle loyalitetspligter Kapitel 4. Køberens misligholdelse Kapitel 5. Fordringshavermora Kapitel 6. Sælgerens forsinkelse Kapitel 7. Faktiske mangler Kapitel 8. Retlige mangler Kapitel 9. Direkte krav Kapitel 10. Aftalt ansvarsregulering Kapitel 11. Ophør af misligholdelsesbeføjelser Litteratur Forkortelser Love Domsregister Stikord

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carsten Munch-Hansen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Djøf
Bredde: 165 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 37 mm
Vægt: 1035 g
Udgivelsesdato: 13 Aug 2015
Oplagsdato: 13 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757433449

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Fast Ejendom I - Overdragelsesaftalen, mangler og anden misligholdelse Djøf